IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алесандра Амброзио в хиляда и една нощ

29 януари 2016 13 40

Алесандра от Арабия се радва на шопинг фестивал в Дубай

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Алесандра Амброзио се превърна в Алесандра от Арабия. Бразилският супермодел се разходи из пустинята по време на шопинг фестивал в Дубай.

Амброзио покри стройното си, сексапилно тяло с бяла роба и „подкара“ камила, споделяйки това удоволствие със своите 5,5 милиона последователи в Instagram.

В момента 34-годишната красавица се намира в Обединените арабски емирства заради „Dubai Shopping Festival“ – събитие, което се хвали за най-голямото по рода си в Близкия изток.

То примамва туристи от цял свят вече 21 години и е истински парад на развлеченията и пазаруването.

Колкото до Алесандра, тя е споделила доста кадри от един от „най-любимите си градове в света“. Ангелът на Victoria's Secret е написал: „Радвам се да се върна в един от най-любимите ми градове и да се почувствам като в „Хиляда и една нощ““.

Брюнетката е добавила: „Пустинята е толкова сюрреалистична! А и чух, че фестивалът е широко известен, на него се натрупва уникален търговски опит и е истински празник за хората.“

Амброзио ще бъде на фестивала до понеделник, когато той приключва, след което ще се завърне в родната Бразилия с дългогодишния си годеник – бизнесмена Джейми Мазур и двете им деца – Аня и Ноа.

Преди да замине за Дубай, Алесандра взе 7-годишната си дъщеря Аня със себе си на Парижката седмица на модата, където тя дефилира в шоуто на Balmain.

Вижте кадри от Дубай, направени от Алесандра в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари