IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит по къси панталонки и сребро в косите

3 февруари 2016 13 50

Актьорът е в Париж за снимките на War Machine

Снимка: Daily Msil

Снимка: Daily Msil

Неведнъж той оглавява списъците на най-красивите звезди на Холивуд. Брад Пит показа защо все още е на върха. Актьорът се мушна в чифт миниатюрни къси панталони и тръгна да тича из улиците на Париж. Звездата е там, заради снимките на War Machine, пише Daily Mail.

Докато тичаше по тесните френски тротоари, 52-годишният актьор показа и наскоро боядисаните си в сребърно коси. С бели маратонки, звездата тичаше енергично из кватрала, доказвайки, че като баща на шест деца, явно има добро фитнес ниво

.Що се отнася до War Machine, филм за Netflix, продукцията се гордее с бюджет от $ 60 милиона.В него Брад играе генерал Стенли Маккристъл и вече е заснел сцени в Абу Даби, Берлин, Германия, и Англия.

Проектът е екранизация по книгата на Макъл Хейстингс Освен с главна роля, Пит е и продуцент на филма, който разкрива какво става по време на престоя на Маккристъл и ръководените от него войници в Афганистан.

Докато Брад в момента е от другата страна на Атлантика, скоро ще му се наложи да се прибере в Холивуд, за 88-годишните награди на Академията.

Въпреки че не е номиниран за индивидуално отличие, звездата без съмнение ще иска да подкрепи колегите си актьори от The Big Short, който е с пет номинации за Оскар, включително за най-добър филм.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари