IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу дава съвети, които не спазва

4 февруари 2016 13 40

Актрисата признава за някои от тях

Снимка: FameFlynet.uk.com, Daily Mail

Снимка: FameFlynet.uk.com, Daily Mail

Най-добрата реклама за даден козметичен продукт е да бъде рекламиран от знаменитост от ранга на холивудска актриса.

Оказа се, че 43-годишната Гуинет Полтроу, която също е ставала рекламно лице на определени козметични марки не спазва точно правилата, които проповядва в медийното пространство, пише Daily Mail. 

Актрисата често се изказва в полза на слънцезащитните кремове, например, но не ги използва, докато събира слънчеви лъчи на някое красиво местенце. 

"Все още не използвам  слънцезащитен крем”, разкрива самата тя със смях във видео в newGlamour, въпреки че холивудската звезда  изкарва доста време на слънце през цялата година.

През 2015 г., тя  посети едни от най-прекрасните прекрасни крайбрежия на Италия и Пуерто Валярта в Мексико. Също така актрисата живее близо до Малибу, където често прекарва с децата си на плажа – дъщеря си Епъл и сина си Моусес.

И въпреки, че редовно обсъжда за сайта си Goop колко е важно биологично защитния крем, Гуинет не винаги следва съветите, които дава там.

Звездата от "Големите наджеди" се хвали и пред други издания каква грижа полага за себе си.

"Винаги са ми казвали, че имам добра кожа," каза тя в интервю за Stylist, като добави, че в действителност за да се случи това, много добре се грижи за себе си  като си прави ексфолиращи и хидратиращи процедури. Актрисата също използва много скъпи продукти и услуги.

Възстановяващият й нощен крем е $ 465. Също така се подлага два пъти годишно на лазерни процедури, които й връщат младостта за сумата от $26 000.

За щастие, нейната серия за екомазилата Juice Beauty не е толкова скъпа, колкото други продукти.

"Наистина търсих луксозен и много високо-ефективен начин да се грижа за кожата си и не можах да намеря такъв продукт, затова си направих - споделя актрисата – той е ефективен, луксозен и напълно органичен. Може дори да се яде”, допълни тя.

Полтроу разказа, че чрез козметиката отдава значение на най-важните жени в живота й. "Линията е направена в Калифорния, така че си мислех за моята Калифорнийска „потеря”: Камерън, Блайт, Епъл, Дрю, Рийз, Кейт, Челси," каза тя пред Glamour, имайки предвид нейните приятелки Камерън Диас, Дрю Баримор, Рийз Уидърспун, Кейт Хъдсън и Челси Хендлър, както и майка й Блит Данър, и дъщеря й Епъл. Звездата допълни, че отношенията й с тези жени са я накарали да се чувства горда в живота си.

"Ако ме попитате кой е най-големият ми успех, това е, че съм била в състояние да поддържам и подхранвам моите отношения с тях – разказва тя. – Моите приятелки са изключително интелигентни. Няма никакво позьорство и конкуренция.” 

Актрисата допълни, че в Лос Анджелис лесно може да си намериш „приятели”, според джоба си. „Какъв е смисълът – отсича Гуинет. – Бих предпочела да съм сама с книга в ръка, отколкото да имам такива приятели.”

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари