IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амал се чудила половин час дали да каже "Да" на Джордж

4 февруари 2016 16 40

Той пък бил сигурен, че това е жената за него още от мига, в който я видял

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Джордж Клуни разкри, че съпругата му Амал го е държала в напрежение около половин час след предложението му за брак.

В интервю за шоуто на Елън Дедженерис актьорът, който някога беше един от най-заклетите ергени в Холивуд, каза, че е усетил, че трябва да се ожени за британската адвокатка само шест месеца след началото на връзката им.

"Това не беше като "О, може би трябва да се оженя за нея" или нещо подобно. Аз бях сигурен."

54-годишната звезда разказа и как е планирал предложението си: "Всичко бях измислил, сготвих вечеря, пуснах песен на покойната си леля Розмари Клуни, държах пръстена в едно чекмедже, а тя взе че го отвори..."

Когато видяла кутийката Амал попитала Джордж какво е това, но не се заинтригувала много от бижуто вътре.

"Аз направих какви ли не гримаси и физиономии с лицето си, за да я подсетя, за какво става въпрос, но тя разбра, чак когато ѝ паднах на едно коляно."

Клуни заявил на Амал, че не може да си представи да прекара остатъка от живота си без нея, но тя така и не отговорила.

"На 25-та минута ѝ казах, че се надявам отговорът да е "да". Казах ѝ, че съм на 52 години и мога да се спомина всеки момент. Едва тогава тя каза: "О, да!""

Джордж и Амал се сгодиха през април 2014, след една година връзка, а брак сключиха през септември същата година в хотел Aman Canal Grande във Венеция, Италия.

Клуни заяви още: "От минутата, в която се срещнахме, ние просто си паснахме. Веднага усетих, че ще бъдем заедно завинаги."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари