IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В имението на Кристина Агилера

8 февруари 2016 14 20

Попзвездата показва йога пози пред басейна си

Снимка; womenshealthmag.com

Снимка; womenshealthmag.com

Преди три години Кристина Агилера си купи ново имение в Бевърли Хилс, Калифорния за сумата от 10 милиона щатски долара.

Къщата е в средиземноморски стил и се намира в комплекса от затворен тип „Mulholland Estates“, където живеят и други знаменитости като Чарли Шийн и Парис Хилтън.

В новата си фотосесия за списание Women’s Health, Кристина позира пред басейна в градината си, показвайки йога пози. Идеята на звездата е да покаже, че е върнала формата си след раждането на дъщеря си Съмър преди година и половина.

В интервюто за изданието, Агилера, която е майка на две деца, говори най-вече за това, че обществото подлага жените на огромен натиск, чрез очакванията си те да бъдат едновременно добри майки, да са успешни в професията си, да са добри домакини и съпруги и на всичкото отгоре – винаги да изглеждат невероятно и да са секси.

Попзвездата скоро ще издаде нов албум, за който казва: „Работя по този албум през последните няколко години, правя го бавно. Не искам той да е набързо скалъпен. Потопих се в този проект много сериозно и съм супер, супер развълнувана от неговата предстояща премиера.“

За да видите как изглежда домът на Кристина, посетете галерията ни!

Снимка: womenshealthmag.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари