IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гага изуми с перфектната патриотична визия

9 февруари 2016 09 40

Кой трансформира Мис Екстраваганца в “Мис Америка“ на Super Bowl?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Виждали сме я полугола, с латексови садо-мазо облекла, рокля от месо, пижами, дантели и какво ли още не.

Лейди Гага години наред продължава да шокира феновете си с креативен стайлинг и всички тръпнеха в очакване да видят как ще се появи на най-голямото спортно събитие на континента Super Bowl, където получи огромната чест да изпее американския химн.

Търпението на публиката бе възнаградено и певицата отново не разочарова. Този път обаче не с екстравагантност, а със стил. За визията на блондинката се бе погрижила луксозната марка Gucci, която създаде за нея специален блестящ червен костюм от две части – панталон и сако и чифт високи токчета с цветовете на американското знаме.

„Когато Гага ме помоли да създам за нея перфектния тоалет, бях много поласкан. Спрях се на червеното – чиста енергия за една енергична жена, която забавлява публиката на едно енергично събитие. За обувките бях вдъхновен от американското знаме, като добавих по една малка котешка глава на всяка от тях. Те са на високи платформи, точно в неин стил. Едната е блестящо синьо, а другата червено“, сподели в мрежата творческият директор на Gucci Алесандро Мишел.

За разлика от доста други свои участия, този път Гага бе заложила на по-семпъл, но едновременно отличителен грим, дело на Сара Тани. Очите на звездата бяха подчертани с червени сенки с бляскави частици, а косата ѝ дръпната назад в стилна прическа.

Стилната или екстравагантната Лейди Гага ви допада повече? Вижте я в детайли в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари