IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вдовецът Лиъм Нийсън отново е влюбен

9 февруари 2016 11 00

Седем години след смъртта на съпругата му Наташа Ричардсън

Лиъм Нийсън; Снимка: Getty Images

Лиъм Нийсън; Снимка: Getty Images

Лиъм Нийсън отново е намерил любовта и то в лицето на "супер известна жена", както самият той признава. 

Ирландският актьор загуби съпругата си, актрисата Наташа Ричардсън, през 2009 г., която почина след трагичен ски инцидент в Канада.

Холивудската звезда дълго време тъгуваше за покойната си жена, но явно най-накрая е готов да остави миналото и да погледне към бъдещето.

Лиъм сам сподели, че ще има с кого да празнува "Свети Валентин" тази година, тъй като отново е романтично обвързан. Той разкри това в интервю с Донал Линч за вестник "Sunday Independent".

"Бих злепоставил приятелката си, ако разкрия името й, защото тя е невероятно известна жена", каза Нийсън.

На въпроса как смята да празнува "Денят на влюбените" той отговаря: "Ще трябва да направя всичко възможно за тази жена, за да я впечатля. Може би просто ще ѝ набера цветя сам, а няма да ги купувам."


Лиъм винаги е бил открит относно непрекъснатия процес на скърбене в семейството му за покойната му съпруга. Той наскоро призна, че големият му син Майкъл месеци наред се е борил за оцеляването си в пустинята в опит да се справи със смъртта на майка си, след като първоначално е посегнал към алкохола и наркотиците.

Лиъм сподели още, че 20-годишният Майкъл днес е добре и смята да се захване с актьорска кариера като родителите си.
"Това не радва сърцето ми, по-скоро се притеснявам за него", обяснява Лиъм. "Моето родословие в актьорската професия е кратко, но фамилията на жена ми се занимава с това от XVII век".

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари