IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всички са известни, но коя е любимата на Нийсън?

10 февруари 2016 15 40

С кого актьорът ще е на 14 февруари, питат медии

Лиъм Нийсън с Наташа Ричардсън. Снимка: архив, Reuters

Лиъм Нийсън с Наташа Ричардсън. Снимка: архив, Reuters

Преди брака си с Наташа Ричардсън Лиъм Нийсън е бил с доста известни жени от Холивуд. След трагичната ѝ смърт през 2009 г., заради ски инцидент, ирландският актьор се затвори в мъката си.

Затова и сега звучат толкова изненадващо думите му, че има с кого да отбележи Денят на влюбените на 14 февруари. Пред ирландско издание, актьорът сподели, че е романтично обвързан с жена, чието име няма да спомене, тъй като тя е невероятно известна.

„Ще трябва да направя всичко възможно за тази жена, за да я впечатля. – допълни той – Може да ѝ набера букет цветя, вместо да го купя“.

Ако приемем, че 63-годишният Нийсън не се шегува, медиите започнаха да се чудят коя ли може да е тази дама.

Списъкът, който направи Daily Mail започва с 40-годишната Чарлийз Терон, която наскоро се раздели с колегата си Шон Пен.

51-годишната Даян Лейн също може да е тайнствената нова любов на Лиъм. В списъка влиза и твърде младата 25-годишна Кристен Стюарт, която имаше афера с режисьора Рупърт Сандърс, което костваше връзката ѝ с Робърт Патинсън.

Изданието споменава за вероятни нови изгори още 69-годишната Сюзън Сарандън, 45-годишната Ума Търман, 49-годишната Хали Бери и 54-годишната Мег Райън, която пък наскоро спомена, че се чувства добре сама, грижейки се за децата си.

Последна в списъка влиза и 73-годишната Барбара Стрейзънд.

Нийсън имаше страстен роман с Хелън Мирън през 1980-1985. Двамата се бяха запознали на снимачната площадка на крал Артур за меча Екскалибур и заживяха заедно. Хелън, която сега е съпруга на продуцента Тейлър Хакфорд, споделя по-късно: „Ние се обичахме. Беше трудно да се разделим.“

Ирландецът е имал връзка и с актрисата Джулия Робъртс от 1988 до 1990, отново след среща на снимачната площадка. Тогава тя е само на 19 години, а той на 35.

Други любовни негови авантюри са с Брук Шийлсд и Джанис Дикинсън. Представител на Лиъм Нийсън отказа да коментира недискретното му изказване, което засега засилва мистерията.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари