IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Теру: Покрай Дженифър източих кредитната си карта

10 февруари 2016 17 00

Все пак Анистън е жена, за която си заслужава да се харчи

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Джъстин Теру заяви, че покрай плановете за рождения ден на съпругата му Дженифър Анистън, съдържанието на кредитната му карта съвсем е намаляло. Явно актьорът е купил доста подаръци на жена си, както за нейния личен празник, така и за Деня на влюбените Свети Валентин.

Холивудската актриса става на 47 години утре, на 11 февруари), а Джъстин е запазил и романтична почивка само три дни по-късно.

Той разкри на премиерата на новия си филм „Зулендър 2“ в Ню Йорк следното: „След романтичната вечеря за нейния рожден ден, ще заминем и на романтична почивка, така че кредитната ми карта просто ще бъде източена.“

Джъстин и Дженифър позираха заедно на червения килим, като освен ролята на злодея в лентата с Бен Стилър, 44-годишният Теру е и съсценарист на комедията.

„Бен ми се обади още през 2009 г. да помислим заедно за създаването на „Зулендър 2“. Аз се съгласих веднага, защото съм голям фен на филма“, сподели Теру пред списание People.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари