IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аве, Амал! Госпожа Клуни пак засенчи съпруга си

12 февруари 2016 10 20

Красивата адвокатка събра погледите на Берлинале

Снимка: ЕРА

Снимка: ЕРА

Зашеметяващата съпруга на Джордж Клуни се включи подобаващо в началото на един от най-престижните кинофестивали в света – Берлинале.

Красивата адвокатка премина по червения килим с черна рокля, покрита с пайети, в синхрон със звездите от филма „Аве, Цезаре!“. Продукцията откри феста, а съпругът ѝ Клуни изпълнява една от главните роли.

Без да подозира или съвсем нарочно, половинката на Клуни привлече светлините на прожекторите към себе си и от придружаваща кинознаменитост, се превърна в звездата на вечерта.

38-годишната Амал бе до съпруга си – 54-годишния Джордж, който откри събитието, като заяви, че се чувства ангажиран с решаването на кризата с бежанците. Актьорът поиска дори среща с Ангела Меркел.

66-ото издание на кинофестивала в Берлин започна с прожекция на филма на братя Джоел и Итън Коен, които разказват за златния век на Холивуд. Освен Клуни, в продукцията участват още звезди като Джош Бролин, Чанинг Тейтъм, Скарлет Йохансон, Тилда Суинтън, Ралф Файнс и Джона Хил.

В програмата на Берлинале ще вземат участие 400 филма, като българското ще е с късометражната анимация на Теодор Ушев „Сляпата Вайша“.

38-годишната Амал е родена в Ливан и винаги е блестяла с елегантна визия, но се оказа, че на грацията ѝ може да завидят и най-големите актриси в Холивуд, припомня Daily Mail.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари