IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дакота Джонсън: Ще принудя Дорнан да се съблече напълно

13 февруари 2016 09 15

Актрисата споделя за продължението на „50 нюанса сиво“

Снимка: "50 нюанса тъмно"

Снимка: "50 нюанса тъмно"

Дакота Джонсън, изпълнила главната роля в еротичната драма „50 нюанса сиво“, заяви, че в продължението на филма персонажите ще бъдат още по-разголени. Това актрисата признала в телевизионното предаване Watch What Happens Live, предаде The Hollywood Life.

Водещият на предаването я попитал: „Дакота, вие считате ли, че е справедлив фактът, че вашето тяло в „50 нюанса сиво“ бе доста повече показвано от това на партньора ви Джейми Дорнан?“.

Джонсън отговорила: „Навярно ще си довлека куп неприятности от това, което сега ще кажа, но ще го принудя да се съблече напълно“

„50 нюанса по-тъмно“ трябва да излезе през февруари 2017 г. Участие във филма потвърди и Ким Бейсинджър.

Първият филм показа добри резултати за жанра си, но получи доста отрицателни отзиви от страна на критиката. Номиниран бе за „Златна малинка“ в шест категории, включително и за „най-лош филм“, „най-лоша актриса“ и „най-лош актьор“.

Драмата излезе през февруари 2015 г. Тя е екранизация по романа на Е. Л. Джеймс. Сюжетът разказва за студентката Анастейжа Стийл, която се запознава с младия милиардер Крисчън Грей, който се увлича по нестандартния секс. През 2018 г. ще излезе и „50 нюанса освободени“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари