IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона се пропи от мъка по сина си

11 март 2016 10 20

Певицата се появи пияна на концерта си в Мелбърн

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Горчивата битка за попечителството над сина ѝ вече оказва огромно негативно влияние върху Мадона.

Попзвездата взе да се държи хаотично и да търси утеха в алкохола.

Според австралийските ѝ фенове, тя се е появила вчера на своето шоу в Мелбърн пияна и то с четири часа закъснение.

На всичкото отгоре тя излязла на сцената в странен вид, облечена като клоун, избухнала в плач по време на едно свое изпълнение, като преглъщала сълзите си с алкохолен коктейл с водка. През това време на видеостената зад гърба ѝ имало огромна снимка на Роко.

Междувременно нейният екссъпруг Гай Ричи се е явил на заседание във Върховния съд в Лондон, заедно с 15-годишния им син Роко, за да решава правните си конфликти с певицата.

Преди два месеца Мадона подаде молба в съда с искане властите да върнат Роко в САЩ при нея. Момчето обаче иска да остане да живее при баща си и неговото ново семейство в Англия.

Според последните слухове дъщерята на звездата – Лурдес Леон, била много притеснена за психическото състояние на майка си. Самият режисьор Гай Ричи също не желаел да я разстройва повече, но пък искал да защити желанието на сина си.

Наскоро 57-годишната Мадона се появи разплакана и на сцената в Нова Зеландия и по-точно в Оукланд. Тя каза на публиката на своето шоу: „Няма любов по-силна от тази на една майка към сина ѝ.“

Мадона и Гай се ожениха през 2000 г., а се разведоха през 2008-а. През последните 7 години Роко живееше с майка си в Ню Йорк.

Гай Ричи на път за Върховния съд в Лондон; Снимка: gettyimages.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари