IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гай Ричи се запъна, не дава Роко на Мадона

21 март 2016 07 20

Режисьорът се обърна към Fathers4Justice за помощ

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Едно от най-големите дела – между Гай Ричи и Мадона, чака развоя си. Двамата се борят за попечителските права над 15-годишния им син Роко Ричи, който предпочете да живее с баща си в Лондон.

И ето, че 47-годишният британски режисьор се обърна и към организацията Fathers4Justice за помощ в съдебната подялба.

Основателят на Fathers4Justice Мат O’Конър разказва, че организацията, която съществува от 2002 г., помага по време на съдебните неразбирателства на „хиляди бащи, в това число и немалко знаменитости“.

През декември 2015 г. Мадона чрез съд застави Роко да прекара с нея ваканцията в Ню Йорк. Подрастващият обаче искаше да остане с баща си във Великобритания. Това разгневи поп иконата и тя дори си позволи да се появи на концерт в Мелбърн с разклатено психическо здраве.

Много от феновете ѝ помислиха, че е излязла пияна на сцената. За здравето ѝ дори се притесни дъщерята на Мадона – Лудрес.

През 2008 г. Мадона се разведе с Ричи след 7-годишен брак.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
Хора от tialoto, моля не пишете глупости - дъщерята на Мадона се казва Лурдес. Долорес се казва вокалът на The Cranberries.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар