IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуен Стефани ще се радва на син гей

28 март 2016 13 30

Певицата е майка на три момчета

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Гуен Стефани заяви най-сериозно, че ако някой от тримата ѝ сина се окаже гей, тя ще се почувства абсолютно „благословена“.

Попзвездата говори за семейството си в ново интервю за Pride Source. В него тя заяви, че за нея най-важното е децата ѝ да са живи, здрави и щастливи и изобщо няма да се интересува от сексуалната им ориентация.

Ще бъда благословена, ако имам син-гей. Аз просто искам моите момчета да са щастливи и здрави и всеки ден се моля на Бог да ме направи добра майка, защото да си родител не е лесна работа. „Смятам, че имам достатъчно късмет в живота си. В състояние съм да пътувам по света, да се срещам с толкова много различни хора. Разбрах, че хората се делят по-скоро на добри и лоши, а не на хомо и хетеросексуални“, заяви певицата.

Стефани има три очарователни момчета от своя вече бивш съпруг – Гавин Росдейл, с когото се раздели миналото лято. Най-големият им син Кингстън се роди през март 2006 г., вторият – Зума се появи през август 2008 г., а най-малкият Аполо – през февруари 2014 г.

В момента звездата има връзка с кънтри певеца Блейк Шелтън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Не съм гей ( преди 8 години )