IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Недоволство срещу Христо Стоичков заради убит жираф и зебра

29 март 2016 11 40

На снимките Камата е на сафари и се хвали с „плячката“ си

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Христо Стоичков показа ловната си страст като позира с трупове на животни в социалната мрежа „Туитър“.

Футболистът не казва кога точно е бил на сафари почивката, но се вижда ясно как е в компанията на други въоръжени мъже, а отстреляните животни са жираф, зебра, биволи и крокодил.

Фотосите породиха недоволството на много потребители, тъй като убитите животни не могат да бъдат изядени, а единственото, което може да се прави с телата им е срещу определена сума да ти дадат част от тях като трофеи.

Фирмата, организирала „забавата“ е „Mebenca in Afrika“, пише „Труд“. Посочени са и цените на услугата. Те зависят от големината на животните.

Най-скъпото удоволствие е белият бик, който струва 75 000 долара. Африканският бивол е оценен на „скромните“ 9500 долара за отстрелването, а на крокодил се плаща 8500 долара. Фирмата, която предлага сафарито, помещава своето „испанско ранчо“ в Южна Африка (ЮАР), по бреговете на река Лимпопо, близо до границата с Ботсвана.

Там се предлагат 34 различни вида животни за убиване, сред които слонове, носорози, хипопотами, лъвове, бизони, крокодили, антилопи, газели, рисове, диви прасета, чакали, павиани и т. н.

Според специалисти ловци, това деяние не е истински лов, тъй като процесът по убиването е изключително улеснен – пушките са с оптики, които се използват за целта, а до стрелеца стои гид, който му помага в отстрелването.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

аз ( преди 7 години )
http://***.tialoto.bg/a/1-zvezdi/48176-znamenitostite-koito-obichat-divite-zhivotni/ Ето така правят звездите по света ,а не като нашите псевдо "ВИП"- ве поучете се малко от тях :@
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар