IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Хемсуърт се задушава от Холивуд

31 март 2016 11 35

„Божественият“ актьор живее живот на простосмъртен

Снимка: Modern Luxury

Снимка: Modern Luxury

Висок, рус и красив – Крис Хемсуърт е фантастичен мъж, без значение дали се превъплъщава в образа на скандинавски бог, в ловец бунтар или в шофьор на спортен автомобил.

Факт е, че австралийският актьор съчетава всички качества, за да бъде една истинска холивудска звезда – осанка, елегантност, скромност, чувство за хумор, сексапил.

Когато обаче не работи по някой филм, Крис предпочита да остава далеч от Ел Ей, а именно във фермата си в Австралия и да живее живот на простосмъртен баща на три деца.

32-годишният Хемсуърт и съпругата му Елза Патаки имат 4-годишна дъщеря Индия и 2-годишни синове-близнаци Тристан и Саша.

Този месец Крис позира за списание Modern Luxury, промотирайки своето ново фентъзи „Снежанка и ловецът 2“, чиято премиера за България е 22 април.

За живота си в Холивуд Крис казва пред изданието: „Лос Анджелис е трудно място за семеен живот. Там не можеш да се разхождаш с децата просто така – навсякъде се придвижваш с автомобил. Ние с жена ми обичаме да ходим по плажа, по улиците, да се шляем. Предпочитаме по-простия начин на живот и Холивуд малко ни задушава.“

Крис допълва: „Обичам това, което правя като актьор, но нямам нужда да бъда част от тази актьорска общност.“

За децата си снажният блондин казва: Вече не всичко се върти около мен, което е доста добре. Актьорите са суетни и са склонни да бъдат погълнати от себе си и да мислят единствено за собственото си усъвършенстване. След като станах баща, разбрах, че това е ужасно и че истинският смисъл на живота ми са децата.“

За да видите снимките на Крис, посетете галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Християна ( преди 8 години )
Снежанка и Ловецът 2...Няма такъв филм. Филмът се казва The Huntsman: Winter's war...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар