IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейзи Ридли взе приз на MTV с рокля на Alexander Wang

11 април 2016 11 49

Подобна рокля може да се намери за около 52 паунда, пишат специалисти

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Не всеки може да се похвали с такъв звезден старт, който да те хвърли направо на върха, какъвто получи Дейзи Ридли. Актрисата стана известна с ролята си в „Междузвездни войни: Силата се пробужда“.

И ето, че не закъсняват и похвалите. Красавицата спечели наградата за дебют на MTV Movie Awards в Лос Анджелис. Церемонията, която се провежда за 25-и път, се състоя на 9 април. Отличието бе взето от актрисата само ден преди тя да навърши 24 години.

Точно затова Дейзи каза на публиката: „Чувствам се невероятно да съм част от филм, който е приет от поколенията, от различните полове и раси, от всички възрасти по такъв положителен начин“.

Актрисата се появи на сцената с грейнало лице и спусната на букли коса, а тоалетът ѝ бе в черно-бели тонове. Късата рокля над коляното, разкриваща секси фигурата ѝ, е дело на дизайнера Alexander Wang и е част от неговата колекция Wear Fall 2016.

И макар дизайнерът да е Wang, подобни стилове могат да се открият на доста приятни цени от около 42 паунда, пише Daily Mail.

Продукцията „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ спечели общо три трофея в Лос Анджелис . Освен с победата на Дейзи, епосът бе обявен за филм на годината.

Другата награда бе за Адам Драйвър, който бе обявен за най-добър злодей. Общо този епизод от сагата събра 11 номинации.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари