IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм и Майли на върха на любовта

14 април 2016 11 30

Двамата се показаха публично заедно

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Те са се сблъсквали с доста неравности по пътя, но сега са обратно на любовната писта и изглежда, че няма кой да ги спре.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт са на романтична вълна от началото на годината, но в понеделник вечерта за първи път от доста време бяха забелязани да показват чувствата си на публично място, пише Daily Mail.

Двойката се радваше с приятели след като присъства на премиерата на The Huntsman: Winter's War в Лос Анджелис, Калифорния.

23-годишната певица бе боядисала косата си руса и небрежно я беше вдигнала над раменете си. Звездата бе облечена с черна рокля с жълта и бяла яка. Към този тоалет бе добавила яке за бейзбол. Лиъм бе с черна риза и черни дънки, а над тях носеше тъмносиньо яке.

По-късно двойката, в компанията на близките си, вечеря в ресторант Baltaire. Към тях се бяха присъединили и по-големият брат на Лиъм – Хемсуърт, както и съпругата му Сам.

Източник заяви пред Hollywood Life: „Те си шепнеха непрекъснато по време на филма. Държаха се за ръце през цялото време. Няма грешка – двамата са един за друг.“

Двойката доказа, че може да преодолее трудностите, които им се изпречват пред очите. За тяхното ново събиране се заговори, след като Майли и Лиъм изкараха Нова година заедно в родния град на актьора в Австралия.

Тогава също бяха в компанията на Крис Хемсуърт и съпругата му. Малко по-късно се видя, че Майли носи годежния пръстен, който Лиъм ѝ бе подарил през 2012 г.

Двойката започна да се среща през 2010 г. след като се срещнаха на снимачната площадка на Last Kiss, докато Лиъм все още имал приятелка. Двамата се разделиха през септември 2013 г., за да се съберат сега отново.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари