IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън – най-секси жената според People

21 април 2016 13 00

Мъжът ми ме кара да се смея, споделя звездата

Снимка: People

Снимка: People

Дженифър Анистън е най-красивата американка за 2016 г. според People. 47-годишната звезда се занимава с популяризирането на здравословен начин на живот. Спортува около шест дни в седмицата.

Също така Анистън много строго следи какво хапва. В менюто ѝ не влиза абсолютно никакъв fast food. Красотата на актрисата е в следствие на вътрешната ѝ увереност, спокойствие, доброта и честност.

„Не се чувствайте неудачници и не мислете за миналото. Не позволявайте на обкръжението да критикува живота ви“, каза в интервю за списанието Анистън.

Дженифър споделя, че бракът ѝ с Джъстин Теру ѝ носи най-голяма радост. „Кара ме да се смея. Той е толкова интересен, невероятно талантлив. Разбира от много различни неща и е просто добър човек“.

Що се отнася до безупречния й външен вид, актрисата разкрива, че с времето се е научила как да подчертае лицето си и да предаде обем на косата си. „Когато бях на 20 години, лицето ми бе кръгло. Наистина имаше нужда от оформяне. С течение на времето разбрах какво искам“, обяснява звездата от сериала „Приятели“.

Ако имаше магическа пръчка и можеше да върне времето назад, би експериментирала и с нов външен вид. Анистън сподели, че би проверила какво е да има къса коса. „Но сега никога няма да го направя – обещава актрисата – Аз съм момиче с дълга коса, тя ми носи усещане за сигурност, като одеяло.“

И така, Анистън определи, че красотата, това е вътрешна увереност, спокойствие, доброта и честност. И живот. „Не чувствам срам за отминали неща. Не усещам провал и не позволявам на хората да ме критикуват и да ме карат да се чувствам сякаш съм се провалила в нещо. Това е просто токсичен шум“.

Откакто доби популярност в образа на Рейчъл Грийн от сериала „Приятели“, Джен стана емблематична със своята прическа на пластове. С дълга, къса или средна дължина на косата, актрисата доказа, че семплата визия може да бъде много шик, стига човек да има вкус. Вижте някои от най-добрите прически на Анистън в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари