IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън се замисля да приеме исляма

21 април 2016 07 40

Актрисата вече чете Корана

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата Линдзи Лоън потвърди, че в момента изучава исляма и се замисля дали да не приеме тази вяра. Това споделила самата тя в интервю за The Sun.

По думите ѝ в САЩ Корана е възприеман съвсем по различен начин.

„Аз съм много духовен човек и действително съм отворена към нови познания“ – пояснила 29-годишната актриса, която е израсла в католическо семейство. Тя добавила, че още не е дочела Корана, но има доволно много време да го направи.

Лоън отбеляза, че малката ѝ сестра Ели също е заинтересована от исляма, така както вече се е докоснала до католицизма и будизма. „Ние вярваме в това, че всичко се свежда до връзка с бог и духовните наставници“, разказала тя.

През 2015 г. в интернет се появи фотография, на която актрисата държи Корана в ръка. Снимката предизвика бурна дискусия в социалните сайтове, но Лоън отказа да коментира.

Актрисата се снима в киното от 11-годишна. В последните години Лоън стана известна със скандални истории. Тя неведнъж провеждаше курс за рехабилитация от алкохолни и наркотични зависимости, а също няколко пъти се изправи пред съда.

Срещу нея бяха повдигнати обвинения в кражба и нарушение на изпитателния срок. В момента Линдзи се радва на новата си любов с руснака Игор Тарабасов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

peri ( преди 7 години )
Ей, туй за слава какво ли няма да направят хората! Тая кифла като не става за актриса се почуди какво да измисли, че да бъде във фокуса на медийното внимание. Идея няма за какво става дума, исляма щяла да ми приема! Гади ми се от такива наивни глупачки, дето не правят нищо друго освен да станат за смях, ама не се усещат.Славата не прощава.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар