IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адвокатът на Жана: Беше си адекватна

21 април 2016 07 00

Било загадка защо са викнали полицията за лека катастрофа

Жана напусна ареста щастлива. Снимка: Булфото

Жана напусна ареста щастлива. Снимка: Булфото

Адвокатът на Жана Бергендорф Стефан Атанасов защити клиентката си и заяви, че се е чул с нея във вечерта на катастрофата.

Както ви информирахме, певицата предизвика лек инцидент на пътя във вторник, а полицаите установиха с тест, че е употребила кокаин преди да седне зад волана.

„Във вторник вечерта говорих с Жана Бергендорф по телефона. Тя беше абсолютно адекватна и нормална. Неадекватен човек няма да звъни 4 пъти на адвоката си, ще прави други неща“, коментира Атанасов в ефира на Нова тв.

Той обясни какво точно се е случило във вторник в центъра на столицата.

„Кола, която се е движила пред колата на Жана е спряла рязко на пешеходна пътека на улица „Раковски“. Жана не е успяла да спре и двата автомобила са се ударили. Очевидно другият участник в катастрофата я е разпознал и е решил да викне полицията. За мен е пълна загадка защо се вика полицията за толкова леко ПТП“, обясни Атанасов.

Адвокатът потвърди, че Жана е отказала да даде кръвна проба, но според нея полицаите са я подвели като са ѝ казали, че и двата теста са задължителни, а те не са.

В сряда певицата напусна ареста, но се сдоби с обвинение заради това, че е шофирала след употреба на наркотично вещество. Тя вече е дала кръвна проба и до два дни се чакат резултатите.

„Производството е бързо и ще приключи до една седмица“, обясни адвокатът на певицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари