IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люис Хамилтън се увлече по Петра Немцова

21 април 2016 11 30

Чешката красавица е с 5 години по-възрастна от пилота на Формула 1

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Люис Хамилтън и чешкият модел Петра Немцова напуснаха тази сутрин неговия хотел в Берлин, Германия, след като в неделя вечер седяха един до друг на церемонията по награждаване на спортисти „Laureus World Sports Awards“.

31-годишният шампион от Формула 1 и зашеметяващата 36-годишна блондинка веднага предизвикаха слуховете за евентуален романс помежду им.

Двамата се опитаха да не направят впечатление на хората с близостта си, но папараците успяха да ги уловят как излизат от хотела в германската столица и се качват в един автомобил заедно.

Засега може естеството на връзката на двойката да не е напълно ясно, но вестник The Sun съобщава, че двамата определено са били на среща, след като са се запознали преди няколко дни, заради общите си ангажименти за бранда Mercedes.

По отношение на любовния живот на дуото, Люис до началото на 2015-та имаше 7-годишна връзка с Никол Шерцингер.

Годеникът на Петра Немцова – фотографът Саймън Атли почина в опустошителното земетресение и последвалото цунами в Индийския океан през 2004, като Петра също едва оцеля тогава.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

korekcia ( преди 8 години )
Пише че е брюнетка ......blonde bitch is blacked.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар