IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона тръгна по родителски срещи

22 април 2016 08 55

Поп звездата ще става майка за пример

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: dailymail.co.uk

Мадона реши да посети училището на 15-годишния си син Роко в Северен Лондон и да се срещне с учителите му.

Наскоро майката и синът възстановиха близките си отношения, след като четири месеца бяха в студена война и дори поп звездата беше завела дело за попечителство срещу бащата на момчето – Гай Ричи.

След коледните празници Роко сам реши да се установи да живее при Гай и новата му жена Джаки Айнсли в Обединеното кралство, изоставяйки майка си и образованието си в Ню Йорк.

57-годишната певица се възпротиви в началото, но след четири месеца вражди реши да угоди на своя наследник и да го остави да живее във Великобритания, където той очевидно се чувства по-добре.

Вчера Мадона се появи в престижното училище, в което Гай е записал тийнейджъра и след разговори с учителите му, си тръгна с широка усмивка на лицето си.

Близък на звездата казва: „Мадона иска да се увери, че Роко се справя добре с образованието си в Англия.“

Преди няколко дни Мадона и 15-годишният й син бяха забелязани заедно в обществения център по изкуства Барбикан в Лондон. Певицата пристигна в галерията с колело, а Роко беше в компанията на приятели. Снимка: splashnews.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари