IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принс – между двата брака

25 април 2016 07 00

Музикантът и само някои от жените около него

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

С ексцентрично облекло и грандиозна музикална кариера, обграден от зашеметяващи изпълнители, с доста колоритен личен живот. Така светът ще запомни Принс. Звездата почина на 57-годишна възраст в четвъртък сутринта миналата седмица.

Въпреки че има (само) два брака, Принс може да се похвали с доста флиртове с известни дами, сред които Мадона, Ким Бейсинджър, Шерилин Фен, Тара Лей Патрик – която по-късно се преименува на Кармен Електра, именно по негово предложение и много други

Шейла И.

Тя е само едно от протежетата на Принс, който доста добре владее изкуството да намира музикални таланти. Двамата пресичат творческите си пътища и излизат заедно на сцената. Барабанист от висока класа, Шийла прави добра музикална кариера.

Мадона

Принс и Мадона живеят заедно за кратко през 1985 г. Тя твърди, че го е напуснала, след като е срещнала Шон Пен, за когото се и омъжи година по-късно. След смъртта му звездата написа „Той промени света. Един истински мечтател. Каква загуба, съкрушена съм“.

Шиниъд O'Конър

Певицата отказва да даде подробности около тази новина, но заяви, че са имали интересна среща. Той написа за нея хита ѝ „Nothing compares to you“ и се пошегува, че така ѝ е купил къща.

Шерилин Фен

Звездата от „Туин Пийкс“ също има кратка афера с Принс, но остават приятели до края на живота му. След смъртта му Фен написа: „Принс ме вдъхнови. Той промени живота ми“.

Ким Бейсинджър

Още една голяма звезда в киното става част от „колекцията“ на Принс. Сред тях е и актрисата Ким Бейсинджър. Двамата се срещат през 1989 г., когато тя участва във филма „Батман“. Говори се, че музикантът бил толкова влюбен в нея, че дори отменил свое турне, за да завърши албум, с който искал да я впечатли.

Кармен Електра

Не е ясно кога точно Принс и Кармен задълбочават взаимоотношенията си. Предполага се, че това става в началото на 90-те години. Именно Принс е този, който посъветва тогавашната Тара Лей Патрик да промени сценичното си име на Катрин Електра и тя го прави. „Той каза: „Ти не си Тара, ти си Кармен“, аз отвърнах: „Добре, мога и така“, разказа Кармен пред репортери преди години. В интервю за Page Six тя коментира внезапната кончина на Принс: „Благословия е да бъда една от неговите избраници, имаща възможност да работя толкова близо до него. Той даде името ми, вярата ми, вдъхнови цяло поколение. Винаги ще го обичам“.

Майте Гарсия

Тя е първата му съпруга и майка на детето му, което трагично умира само седмица след раждането си. Двамата се срещат през 1990 г., когато 16-годишната тогава Гарсия праща свое видео с танци. В рамките на месеца бива наета да е част от екипа му. Принс пише хита си от 1995 г. „Най-красивото момиче в света“ именно за нея. Година по-късно двойката сключва брак. Майте е на 22 години, а Принс на 37. Бракът им приключва през 1999 г. Принс става част от Свидетелите на Йехова и вярата му променя романтичния му живот. След развода им Гарсия има връзка с барабаниста Томи Лий, но в интервюта споделя, че винаги ще обича бившия си съпруг. В момента тя е известен хореограф, пише Daily Mail.

Мануела Тестолини

Тя е втората съпруга на Принс. Женят се през 2001 г. Тестолини е на 24 години тогава и гледа да не е в центъра на медийното внимание. Предпочита да се занимава с благотворителност. Подава молба за развод през 2006 г., след което се омъжва за бившия съпруг на Холи Бери – Ерик Бенет, от когото има две дъщери.

Бриа Валенте

Принс започва връзка с нея година след втория си брак. Не е ясно кога точно се разделят, но тя остава последната жена, която официално е потвърдила за връзка с музиканта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари