IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марго Роби и гаджето ѝ в сцени от „Мръсни танци“

25 април 2016 14 10

Влюбените се опитаха да влязат в образите на Патрик Суейзи и Дженифър Грей

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Марго Роби и приятелят ѝ Том Екърли прекараха три дни на Сейнт Бартс и докато се къпеха в морето, решиха да пробват култовата сцена от филма класика „Мръсни танци“.

Австралийската актриса посети екзотичния остров за фотосесия за списание Vanity Fair, автор на която е известният фотограф Патрик Демаршелие.

Докато се радваха на невероятното време от своето луксозно тропическо бягство, 25-годишната блондинка и любимият ѝ решиха да влязат в образите на Патрик Суейзи и Дженифър Грей и почти успяха.

Сексапилната красавица Марго (Вълкът от Уолстрийт“) и британският асистент-режисьор Том са заедно от една година и по всичко личи, че са щастливи, въпреки че тя живее в САЩ, а той в Англия.

Скоро ще можете да гледате Роби в дългоочаквания екшън „Отряд самоубийци“, чиято премиера е на 5 август, а другите звезди в лентата са Джаред Лето, Уил Смит, Кара Делевин, Джей Кортни и Виола Дейвис.

Снимка: splashnews.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари