IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоли в сиво: Политическата ѝ ангажираност продължава

26 април 2016 09 00

Актрисата се срещна с бившия външен министър на Великобритания

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Анджелина Джоли се срещна с английския политик Уилям Хейг в Лондон. Съпругата на Брад Пит е в столицата, заедно с цялото си семейство, тъй като половинката ѝ снима там продължението на „Z-та Световна война“.

Вместо да си седи у дома, Джоли гледа да използва максимална част от времето си за обществена дейност. Актрисата и режисьор се срещна с Хейг – бивш външен министър на Великобритания в понеделник вечерта, пише Daily Mail. Тя бе облечена в семпла, но стилна сива рокля. Закриваше слабата си фигура с пелерина от същия цвят, а тоалетът приключваше със сиви обувки. Звездата бе избрала голяма черна чанта към аксесоарите си.

Всъщност, не е изненада, че холивудската знаменитост се среща с политици. Отдавна Анджелина се е заела с обществена дейност. Тя се е превърнала в защитник на човешките права, известна е с благотворителните си акции по много сериозни проблеми, свързани предимно с Африка. Също така е пратеник на добра воля на Агенцията за бежанците на ООН.

С Брад Пит имат шест деца, три от които са осиновени. Съвсем скоро се заговори, че актрисата е постъпила в болница в много тежко състояние на анорексия. Така и не последва официален коментар за случилото се.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
не изглежда добре, погледът й на болен човек, дано да си почине и вземе в ръце
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар