IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гъмов и Преслава са на „бебо“ във Facebook

27 април 2016 09 30

Двамата не спират да чатят в социалните мрежи

Снимка: Нова тв

Снимка: Нова тв

Любовни искри между Станимир Гъмов и Преслава, като че ли пламнаха по време на участието им във „ВИП Брадър“.

Оказа се, че двамата продължават с милите думи един към друг и в социалните мрежи. Скрийншотове с разговор между двамата в профила на певицата изтекоха в интернет, пише „Монитор“.

В умилителните диалози фолк дивата и кукленият актьор си говорят на „бебо“ и се информират с любов за всяка своя стъпка – от репетициите и пиенето на бира с приятели, до начина, по който е минало поредното клубно участие на звездата.

Гъмов фигурира в листа с приятели на Преслава с галеното прозвище Маймун, тъй като само той се обръща така към нея. Наскоро изпълнителката на „На тебе не отказвам“ сподели как след имитацията на Фреди Меркюри в „Като две капки вода“ той ѝ звъннал да я скастри с репликата: „Маймун! За нищо не ставаш, а аз се кълнях на всеки, че си толкова добра!“. „Чуваме се и си пишем всеки ден.

Много ме зарежда общуването с него, но във „ВИП Брадър“ сякаш заблудихме хората, ние сме само приятели“, уточни тогава Преслава.

Чатът им във Facebook обаче показва друго – Гъмов често ѝ пише „Обичам те“, а когато ѝ се извинява, че не е отишъл на неин концерт заради преумора, тя му отвръща „Нищо, искам вече да те гушна“.

От комуникацията им става ясно, че двамата явно живеят заедно, тъй като Преслава му казва: „В хладилника има ягоди, ако ти се ядат.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари