IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Таркан скъса с ергенлъка, ожени се за своя фенка

2 май 2016 16 15

Венчавката е била скромна, но се чака пищна сватба

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Турската поп звезда Таркан се ожени на скромна церемония във вилата си в в Тарабия на брега на Босфора. Певецът каза „да“ на Пънар Дилек, като любопитното е, че преди да се запознае с него, тя му е била фенка.

Венчавката е била в тесен кръг – в присъствието на родителите и близките на Таркан и Дилек. Според клюките обаче предстои пищна сватба в близките дни.

Таркан бе един от най-известните и дългогодишни ергени на Турция. Клюките за ергенския му живот дълги години занимаваха папараците. Но напоследък животът на Таркан започна да се свързва с Пънар Дилек, която живееше в Германия.

Пънар била луда фенка на Таркан и се запознала с певеца на негов концерт в Германия. Дълго време поп звездата избягваше да говори за изгората си.

Миналата година Таркан обяви, че ще се ожени за Пънар Дилек. Сватбената церемония бе обявена за това лято, след Рамазан байрам.

Папараците твърдят, че Таркан изтеглил датата на бракосъчетанието няколко месеца напред като има предположения, че Пънар е бременна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Наблюдател ( преди 7 години )
След тази новина светът няма да е същият!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар