IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Драми и кавги в One Direction, ще се разпадне ли бандата?

3 май 2016 06 40

Удължиха творческата си почивка до 2020 г.

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Творческата пауза на британската момчешка група One Direction може да се окаже по-продължителна, отколкото се предполагаше. Според последните информации бандата няма да се събере отново преди 2020 г., пише в. „Дейли стар“.

Хари Стайлс и останалите музиканти от състава бяха обещали, че ще се завърнат след едногодишно прекъсване. Но по всичко личи, че те ще се разделят с публиката за много по-дълго време.

Засега момчетата от One Direction дори и не си помисляли отново да пеят заедно и се радвали на свободата си и на липсата на ангажименти. Нещата се влошавали и от факта, че Хари Стайлс и Луис Томлинсън не си говорят и напрежението между тях расте.

На повторното сформиране на групата пречат и плановете на Хари Стайлс да се превърне в световна мегазвезда в музиката и киното. Американският мениджър на Стайлс Джефри Азоф казал на Хари, че той трябва обезателно да запише солов албум, преди дори и да си помисли за завръщане в групата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

stella ( преди 6 години )
Te sami kazaha che shte se suberat,Liam i Niall go potvurdiha.Chetoh daje che Loui daje ne e iskal da se razdeliat. Taka che spokoino shte se suberat.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
tam nqkoi ( преди 7 години )
Ujas....Te sa nai-lubimata mi grupa :( :( :( :( :( :( :( :(
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
az ( преди 7 години )