IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Те са известни заради бащите си

6 май 2016 12 30

Дъщерите на хората, управлявали държави

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Те са красиви, стилни. Имат възможност да сложат света в краката си, но добре знаят, че медиите следят всяка тяхна крачка, тъй като бащите им управляват държави. Вижте някои от тях.

Малия и Саша Обама

Те все още са първите деца на САЩ. Забранено им е да ползват социалните сайтове, следи се всяка тяхна крачка. Момичетата скоро ще се простят с детството – Малия е на 17, а Саша на 14 години и всички са вперили поглед как ще продължи бъдещето им. Сестрите учат в частното училище Sidwell Friends във Вашингтон, окръг Колумбия. Съвсем скоро стана ясно и, че голямата дъщеря на Барак и Мишел Обама ще следва в Харвард през 2017 г.

През 2015 г. The New York Post нарече Малия „икона по стил“. Тя стана обект на внимание на модните журналисти и фен-блогърите. На нея бе посветен цял блог – Malia Obama Is Gorgeous, в който често се публикуват публични фотоси на девойката. Все още нищо не се знае за отношенията на Малия и Саша с противоположния пол.

През 2014 г. девойките влязоха в листата на най-влиятелните подрастващи в света, като си разделиха четвъртото място в списъка.

Снимка: Reuters

Гулнара Каримова

Тя е детето на президента на Узбекистан Ислам Каримов. На 43 години е, а по-малката ѝ сестра – Лола – известна с филантропията си, е на 39. Затова пък Гулнара бе считана за наследник на баща си и бъдещ президент на страната, но през 2013 г. взаимоотношенията между двамата се влошават и тя се отдалечава от политиката.

В момента се занимава с дизайн, а също става известна като певица с псевдоним Googoosha. Друг известен факт за нея е, че през 1991 г. се омъжва за американския гражданин Мансур Максуди, но десет години по-късно бракът им се разпада. Въпросът за правата над двете им деца се превръща в световен скандал. Все пак американският съд ги присъжда на майката.

Гулнара, представена от модел, облечен в нейни дрехи. Снимка: Reuters

Барбара Берлускони

Нейният баща знае как да ухажва жените. Силвио Берлускони има доста опит в управлението на Италия, след като за първи път става премиер на страната през 1994 г. 31-годишната му дъщеря Барбара е директор на FinInvest, и е вице президент на „Милан“. И въпреки че китайски инвеститори проявяват интерес към футболния клуб, Берлускони засега бави продажбата му.

Що се отнася до Барбара, пресата не оставя личния ѝ живот на мира. Зорко следи романите й с известни футболисти. Барбара има двама сина от брака си с бизнесмена Джордж Валагуца.

Снимка: Reuters

Джена Буш-Хагър

Дъщерята на 43-ия президент на САЩ Джордж Буш и Лора Буш е на 34 години. Работила е като учител и журналист. Омъжва се през 2008 г. и има две деца. Засега е известна предимно с това, че си ги гледа и с нищо особено не се е прославила.

Джена Буш със съпруга си. Снимка: Reuters

Франсис Абът

Тони Абът има три дъщери, но незнайно защо медиите си избират средната за своя любимка. Не спират да я следят и да коментират поведението ѝ, като често фотосите с нея са съпътствани от морализаторски коментари като „Тя пуши, а татко ѝ знае ли?“

Франсис Абът с баща си Тони Абът и майка си Маргарет. Снимка: Reuters

Иванка Тръмп

Тя е най-голямата дъщеря на строителния магнат и политик Доналд Тръмп. 34-годишната красавица е известна личност още от детството си. Първоначално мечтите ѝ са свързани с това да стане модел и наистина през 1997 г. се появява на обложката на гланцово списание за деца, имащи заложбите да красят фотосесии и модни дефилета.

Иванка Тръмп е редом до баща си Доналд по време на предизборната му кампания. Снимка: Reuters

С порастването си, намалява желанието на Иванка да бъде модел. Тя се залавя с бизнес и писане. Заема пост на вицепрезидент на Trump Organization. Омъжена е за собственика на медийната група „Observer“ – Джаред Кушнер, от когото има две деца – Джоузеф и Арабела. Чака трето. А докато баща ѝ е в гореща надпревара за президентския пост, тя му помага в кампанията и го следва от щат в щат. Последователите ѝ в Instagram са повече от 750 хиляди.

Тифани Тръмп

Втората дъщеря на Тръмп – Тифани, е на 22 години. Тя уверено си е изградила образ на виртуална светска лъвица, благодарение на миловидната си външност и любовта да документира своите преживявания в социалните мрежи. Тифани има 85 хиляди последователи в Instagram. Тя изучава социология в университет в Пенсилвания.

И Тифани е до баща си. Снимка: Reuters

Челси Клинтън

Ако майка ѝ Хилъри стане президент на САЩ, тя ще бъде първата дъщеря, чиито двама родители са изпълнявали тази длъжност. Челси Клинтън е дъщеря на бившия президент Бил Клинтън и на Хилъри, която в момента се бори за този пост. През 2014 г. тя стана майка на момиченце от съпруга ѝ Марк Мезвински. Двамата кръстиха бебето Шарлът Клинтън Мезвински. Челси живее в Ню Йорк.

Челси с майка си Хилъри и баща си Бил Клинтън. Снимка: Reuters

Ива Софиянска

Нейният баща не е бил държавен глава, но пък управлява столицата на България. Дъщерята на бившия столичен кмет се изявяваше като водещ на тийнейджърски предавания, учи за кратко в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“. Стана съпруга на Антон Божков – син на Васил Божков. Именно на дядото е кръстено и първото дете на Ива и Антон.

Ива Софиянска и Антон Божков. Снимка: Булфото

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари