IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любимите дестинации за меден месец на звездите

8 май 2016 15 00

Кои са най-предпочитаните от знаменитостите курорти за сватбено пътешествие?

Снимка: mydomaine.com

Снимка: mydomaine.com

Изборът на дестинация за меден месец е не по-малко важен момент от самото планиране и организиране на сватбеното тържество.

В действителност, за много двойки това е най-приятната и вълнуваща перспектива, която следва след самото сключване на брака.

Затова повечето бъдещи младоженци избират да не пестят пари по време на своя меден месец, а точно обратното – подаряват си едно наистина прекрасно пътуване, на екзотично, далечно място като Танзания, Сейшелите или Мексико.

Ако имате нужда от вдъхновение в избор на дестинация за вашия меден месец, вижте някои от любимите хотели и курорти на знаменитостите.

Например Северният остров на Сейшелите е любимото романтично бягство на принц Уилям и Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън.

Двамата прекараха тук своя меден месец през 2011 г. Този тропически рай (на снимката) може да се похвали с 11 луксозни вили, идеални за двойките, които желаят уединение.

Вижте в галерията ни още седем дестинации, подходящи за меден месец и вече посетени от звездите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари