IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова любов със старо гадже за Денис Ризов

4 май 2016 12 20

Тв продуцентът се е събрал с експриятелката си Александра

Снимка: Love style

Снимка: Love style

Тв продуцентът, бизнесмен и музикант Денис Ризов отрече категорично появилите се публикации по медиите, че има нова любов, която поразително прилича на бившата му годеница – гримьорката Александра.

Истината е, че той няма ново гадже, а се е събрал с Александра. „Заедно сме отново от януари. Бяхме разделени близо шест месеца. Тогава си дойдох от Тампа, случайно се видяхме чрез общи познати и се преоткрихме. Всичко е супер в момента, нещата между нас вървят идеално“, издава пред списание Love style Денис.

Той споделя, че сега отношенията им са коренно различни. Отдава го на факта, че преди и двамата разполагали с повече свободно време, карали се за дреболии, защото нямали какво да правят.

„Общо взето, все за глупости имахме проблеми, важните неща ни бяха наред. Затова и не се налага сега да правим някакви компромиси, защото ние реално нямахме сериозни противоречия. Сега и двамата сме супер ангажирани и най-малкото нямаме време да се видим, камо ли да се скараме. Така че, когато сме свободни, сме заедно и се радваме един на друг“, обяснява Ризов.

Преди да се разделят, той ѝ беше подарил годежен пръстен, но сега двамата не планират брак. „Не знам. Ако всичко е точно, сигурно бих се оженил отново някога, но сега нямам никаква представа откъде изскочиха тези публикации, че ще вдигам сватба и дори вече съм поискал развод на Наталия Симеонова, като не съм давал никакви интервюта“, споделя Денис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )