IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готова за леглото! Ума Търман – сънена след партито на Met Gala

4 май 2016 14 20

Актрисата се опита да се скрие от фотографите

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Ума Търман изглеждаше царствено в бежовата си рокля на партито Met Gala в понеделник вечерта, но няколко часа по-късно 46-годишната холивудска звезда си тръгна от партито в Ню Йорк в черна сатенена рокля и дълго палто.

Актрисата от „Криминале“ и „Kill Bill“ бе придружена от двама мъже, които ѝ помагаха да си тръгне необезпокоявана от фотографите. Търман явно не искаше да бъде снимана тази вечер и се опитваше да скрие лицето си с мобилния си телефон и малката си чантичка, пише Daily Mail.

Майка на три деца, Ума изглеждаше невероятно изкусително. Въпреки това преди около две години тя изненадващо се появи с ново лице, от което явно си личеше, че е правила не една корекции по него.

Мнозина се зачудиха на новото ѝ амплоа, а самата актриса отрече да си е правила козметични интервенции и се оправда с факта, че се е появила без грим.

Била е съпруга на актьора Гари Олдман, а по-късно се омъжва за Итън Хоук, с когото си става близка след снимките на филма „Гатака“. Двойката има две деца – Мая и Левон.

След развода си с Хоук, Ума Търман се събира с бизнесмена Арпад Бюсън, на когото ражда момиченце.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари