IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън в паника, гърдите ѝ са твърде големи

11 май 2016 15 20

Звездата вече съжалява за „активите си“

Снимка:сп. W

Снимка:сп. W

Памела Андерсън заяви в ново интервю, че се опасява, че гърдите ѝ са твърде големи за жена на нейната възраст. Звездата изрази съжаление в списание W, че размерът на бюста ѝ е 34DD, въпреки че именно той я превърна в звезда.

Актрисата от сериала „Спасители на плажа“ е убедена с днешна дата, че популярната ѝ гръдна обиколка всъщност вече ѝ пречи и е по-скоро пасив, а не актив.

Памела вече смята, че „по-малко е повече“, когато става дума за женски гърди. Тя каза в списанието следното: „Нека просто кажем, че в някакъв момент от живота, ние всички разбираме, че по-малко е по-добре от повече!“

48-годишната русокоса красавица сподели още, че вече е наясно, че е имала лош вкус по отношение на мъжете. „Когато погледна назад към моите връзки – всички те бяха ужасни“, споделя тя.

Героинята на Пам в „Спасители на плажа“ – Си Джей Паркър се превърна в една от най-емблематичните жени на цяло едно поколение (през 90-те години).

Догодина по кината ще се появи филмовата версия на хитовия сериал, с участието на Скалата и Зак Ефрон.

Снимка: сп. W

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари