IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дения Пенчева за красотата и модата извън фолклора

22 май 2016 08 15

Младата певица залага на йога и сън

Снимки: Ара Мюзик

Снимки: Ара Мюзик

Дения Пенчева е сред младите изпълнителки, които през последните няколко години успешно изпълняват мисията да съхраняват фолклора. И показва, че той не е запазено място само на бабите ни и изпълнители на възраст. Можете да я видите в носия или пък да се забавлява в клуб като модерна жена.

Именно този хибрид между работа и ежедневие ни провокира да се срещнем с нея. И да си поговорим за красота, мода, какъв е ритъмът на деня ѝ, за да бъде във форма и на сцената и в живота.

„Всяка една жена трябва да обръща внимание на това как изглежда. Аз поддържам своята форма със задължителен 8-часов сън, йога и разходки в гората. Йогата за мен е начин на живот, повлиява благоприятно, както на физическото, така и на емоционалното ми състояние. Учи на търпение, спокойствие и мир. Много е важно човек да е в мир и хармония със себе си. Практикувам я активно вече от 4 години. Обичам да се разхождам в гората, природата ме зарежда. От време на време яздя“, разкрива младата изпълнителка.

Признава, че не спазва точен хранителен режим.

„Разбира се, съобразявам се с храненето. Избягвам тестените изделия, старая се да се храня всеки ден по едно и също време, пия много вода – минимум 2 литра на ден. Обожавам червен рибен хайвер, морски деликатеси, скариди, калмари, риба“.

Тя се интересува изключително много от мода, има и собствена марка обувки и аксесоари. Именно с тях тя снима последния си видеоклип „Микс 2016“, който се излъчва в ефира на Фен Фолк ТВ.

„Бих казала, че модата е моя страст, следя модните тенденции, но смятам, че не всичко, което е актуално за момента, би ми отивало. Придържам се към индивидуалността, всеки човек има свой стил на обличане. Не понасям кича в облеклото, смятам че в един аутфит не трябва да се комбинират много цветове, рядко харесвам десени, предпочитам изчистената визия за ежедневието. Разбира се трябва да има акцент, но издържан“, разкрива певицата.

Непрекъснато става свидетел и на модни престъпления.

„Сещам се, например, за комбинация между тигрова или зеброва шарка с пайети или камъни. Само като си я представя и ми става лошо. Както вече казах обичам изчистени дрехи с женствени, красиви кройки. Предпочитам светлите цветове, не си падам много по черния цвят. Харесвам феерични материи като коприна, шифон, жоржет, лен“, допълва Дения Пенчева.

Бижутата за нея също са важни за цялостната визия на една жена.

„Бижутата, които нося в ежедневието са много семпли, повечето са златни. Задължителен аксесоар е часовникът, нося постоянно едно тънко синджирче на врата с малко брилянтче“, разкрива тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Кошница ( преди 7 години )
"Гениален" разговор. Само теми за мода, външен вид,йога, спорт, храна. Фалшив външен блясък. Нито дума за духовност, музика и послания. Тази мома няма глас, така, че освен за глупости с нея няма за какво да се разговаря. Такива са днешните духовни личности на България. Духовно падение, простотия, чалга...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар