IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емилия: Ще имам бахамско бебе

17 май 2016 10 10

Певицата смята, че е стара да бъде булка

Снимка: Love style

Снимка: Love style

Фолкпевицата Емилия наруши дългото мълчание и най-накрая проговори за втората си бременност. В момента тя е в петия месец.

„Винаги съм казвала, че искам второ дете, защото не желая синът ни Иван да расте като егоист. Истината е, че аз си го пожелах, като видях моята колежка Елена Паришева. Срещнах я случайно, когато тя беше бременна с второто си дете. Имаше толкова хубаво коремче, че благородно ѝ завидях. Няколко дни по-късно с Коко заминахме на почивка в чужбина. Като се върнахме, разбрах, че и аз съм бременна“, казва тя пред списание Love style.

„Така че нашето бебе е бахамско, а Елена ми е на кадем“, разкрива изпълнителката пред изданието. С бъдещия татко Коко Динев не желаят да знаят пола на бебето предварително, но синът им Иван се моли за братче.

Когато разбрала, че очаква бебе, Емилия имала притеснения, защото дотогава пиела антидепресанти.

„Веднага звъннах на доц. Белчева, която ми провеждаше лечението за паник атаките и тя ми каза да не се притеснявам. Спрях всички лекарства. Страхувах се да не получа кризи, но организмът ми вече се е пренастроил на друга честота и бременността ми влияе положително. Дойде ми като лек“, категорична е фолкзвездата.

В края на май Емилия спира участията си, а на въпроса за сватба с Коко отговаря: „Старичка съм вече да обличам бяла рокля и бракът не ми е на дневен ред.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари