IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите от „Под прикритие“ се събират на гала вечер

26 май 2016 13 15

Финалът – пряко по БНТ и в зала 1 на НДК

Снимка: БНТ

Снимка: БНТ

Всички участници в петте сезона на сериала „Под прикритие“ се събират на 4-и юни на гала вечер, съобщава БНТ.

Тържествената церемония ще се състои в зала 1 на НДК пред погледа на хиляди зрители както в залата, така и пред екраните. Прякото предаване ще започне в 20.30 часа, а час по-късно (21.30 часа) ще бъде излъчен финалният епизод на криминалната поредица. Той ще бъде предаван едновременно в ефира на БНТ1, в зала 1 на НДК и на голям екран пред сградата на двореца на културата.

Националната телевизия ще даде уникалната възможност на всички почитатели на „Под прикритие“ да видят на живо любимите си герои от всичките пет сезона на сериала.

Заедно с Ивайло Захариев, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Мариан Вълев, Бойко Кръстанов, Йоана Темелкова, Силвия Петкова, Кирил Ефремов, Пламен Манасиев, по червения килим ще преминат и звездите, които се превъплътиха в запомнящи се герои, с които зрителите се разделяха драматично.

Сред тях са Михаил Билалов, Александър Сано, Ирена Милянкова, Цветана Манева, Койна Русева, Теодора Духовникова, Снежана Макавеева, Явор Бахаров, Деян Донков, Христо Мутафчиев и много други.

Събитието ще събере на едно място всички, които създадоха най-добрата телевизионна поредица – продуцентите, режисьорите, актьорите, сценаристите, операторите, монтажистите, стилистите, художниците. БНТ ще отдаде дължимата почит и на незабравимия Чочо Попйорданов, който остави ярка следа и в този филм като ченгето Момчил Нешев.

Водещи на финала, който ще остави в историята на телевизията „Под прикритие“, са Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов. Галавечерта ще даде възможност на зрителите да си припомнят култови сцени и реплики, но и да разберат какво е най-важното, което остава зад кадър.

Гости на събитието ще бъдат дистрибуторите на телевизионната поредица в САЩ, Латинска Америка и Европа. Сериалът на БНТ „Под прикритие“ е абсолютен прецедент в българската телевизионна и филмова индустрия с разпространение в 186 територии.

Вижте снимки от сериала в галерията на Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари