IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ди Каприо: Нов ден, нова блондинка...

27 май 2016 10 20

Екоактивистът Лео кара всичките си гаджета да се придвижват с велосипед

Лео с Блейк Лайвли през 2011-та; Снимка: Splash News

Лео с Блейк Лайвли през 2011-та; Снимка: Splash News

Освен огромния актьорски талант, трябва да признаем на Леонардо ди Каприо и още две качества – има си типаж, когато става дума за жени и винаги следва екологичния начин на живот, на който е активен застъпник.

От 2003-та година насам, почти всяка година холивудската звезда си хваща ново, русо и дългокрако гадже – модел, на което задължително „преподава“ любов към колоезденето.

41-годишният актьор се придвижва в градски условия основно върху велосипед и обикновено към него се присъединява и поредната му приятелка.

Този вторник, последно Лео беше засечен на колело из велоалеите на Ню Йорк Сити, в компанията на мистериозна блондинка. Тя се присъединява към сестринството от доста известни дами, сред които са Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лайвли (на снимката), Тони Гарн, Кели Роърбах и др.

Явно носителят на „Оскар“ предпочита да води дамите си не по скъпи ресторанти, а на спортни сесии с екологичен транспорт.

Интересното в случая е, че Лео редовно излиза по нощни заведения, но не в компанията на гаджетата си, а в тази на поп звездата Риана, която редовно е спрягана за негов романтичен интерес, но пък тя явно не си пада по колоезденето.

Вижте в галерията ни как Лео кара всичките си гаджета да се придвижват в града с колело.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

SL ( преди 7 години )