IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ново начало: Том Хидълстън с красива историчка

27 май 2016 12 55

Бъдещият Бонд уловен с красивата Сузана Липскомб

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Той е фаворит да изиграе новия Джеймс Бонд. Том Хидълстън бе видян от папараци да се забавлява в клуб The Ivy в Лондон в сряда вечер.

35-годишната звезда от „Тор: Богът на гръмотевиците“ бе забелязан в компанията на Сузана Липскомб.

Двамата излязоха заедно от нощното заведение. Том изглеждаше красив и елегантен в сива тениска, черни дънки и ватирано яке, а тоалетът му завършваше със сиви обувки. Под ръка носеше подвързана книга, което може да е било и филмов сценарий, пише изданието.

Русокосата Сузана също бе елегантна със синьо наметало, в тон с обувките ѝ. Тя е британски историк и е позната от работата си в програми както за BBC, така и за Канал 5.

Дали срещата им е била чисто професионална или двамата просто са се забавлявали заедно, все още актьорът не е коментирал.

Том засега е най-сигурният претендент за ролята на новия Бонд. Слуховете за това се засилват, след като миналата седмица Даниел Крейг заяви, че няма да бъде отново Агент 007, дори след като отхвърли сума от 68 милиона паунда, равняващи се на 100 милиона долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари