IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Причината за развода: Деп пребивал Амбър Хърд?

28 май 2016 08 40

Актрисата поиска ограничителна заповед срещу него

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Новината, която шокира медийното общество бе разпадането на брака между Джони Деп и Амбър Хърд.

Двойката се раздели едва 15 месеца след като се врече във вечна вярност. Това стана ясно, след като актрисата подаде молба за развод и всички медии се втурнаха да търсят причината за разпада на любовта им.

Според някои, това бе свързано с неприемането на Хърд от децата на Деп, както и от неговата майка, която почина само преди няколко дни.

Според други обаче има нещо по-сериозно в този развой на нещата. Daily Mail публикува снимки на насинената и пребита Амбър Хърд.

Според изданието тя е обвинила съпруга си Джони Деп, че я е наранил. Тя е решила да го съди и си е поискала ограничителна заповед срещу него.

30-годишната блондинка си е извадила временна ограничителна заповед срещу съпруга си в Калифорнийския съд. Тя е изпратила снимка с голяма синина около окото ѝ като доказателство за иска си.

Според твърдението, тя е била ударена именно от Джони Деп. Хърд твърди, че актьорът е опитал да купи мълчанието ѝ, но тя вместо да го направи е решила да подаде молба за развод.

Снимка: Daily Mail

„Джони няма да отговори на подобни пикантни фалшиви истории и клюки, дезинформации и лъжи, свързани с личния му живот“, коментира неговият представител.

Затова пък Хърд се появи с адвоката си Саманта Спектър във Върховния съд в Калифорния, окръг Лос Анджелис, преди седмица и подаде молба за заповед заради домашно насилие.

Актрисата твърди, че Деп я е ударил с неговия iPhone, пише TMZ. Съдът е дал заповед Деп да е на поне 100 ярда разстояние от Хърд. Следващото заседание е насрочено за края на юни.


Адвокатът на Хърд обяснява, че е необходима голяма смелост, за да се изправиш и кажеш подобно нещо пред света.Затова пък се вижда, че качвайки се в колата Амбър избухва в сълзи на задната седалка на автомобила.

Деп не присъства на съдебното заседание в петък, тъй като актьорът е твърде зает с промоцията на филма „Алиса в огледалния свят”. Също така се подготвя с групата си за концерт в Португалия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари