IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деп ще доказва, че не е бияч на жени! Паради го защити

30 май 2016 06 00

Според актьора Хърд преследвала парите му

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бившата съпруга на Джони Деп - Ванеса Паради, и дъщеря му Лили-Роз защитиха актьора от обвиненията в насилие. Те бяха отправени от настоящата му съпруга – актрисата Амбър Хърд.

Ръкописното писмо на Паради е публикувано в изданието TMZ. В него френската актриса определя Джони Деп като "чувствителен, обичащ и обичан човек".

"С цялото си сърце вярвам, че последните обвинения са скандални. През всичките години, в които познавам Джони, той не е проявявал физическо насилие", пише в писмото.

Според френската звезда твърденията на Амбър Хърд са "нечувани". Ванеса Паради изтъква, че за 14 години съвместен живот бившият й партньор никога не е упражнявал физическо насилие над нея.
Позицията на Паради съвпада с това на първата съпруга на Джони Деп, Лори Ан Алисън, която също казва, че той никога не й е посягал.

 

Хърд разкри публично, че актьорът нееднократно й е посягал, като при последния им скандал я е замерил с мобилен телефон. Актрисата подкрепи твърдението си със снимка на посиненото си лице. На съдебно изслушване в Лос Анджелис Амбър Хърд получи ограничителна заповед срещу Джони Деп.

Самият Деп възнамерява да даде телевизионно интервю, в което ще се опита да докаже на почитателите си, че не е "бияч на жени", пише в. "Сънди мирър". 

Актьорът упорито отрича обвиненията на Хърд, заявявайки, че тя преследва парите му. Желанието му е да изясни нещата и да докаже, че не е чудовището, за което е представен. Точно и пред кого ще се "изповяда" Джони Деп не става ясно, но намерението му е даде телевизионно интервю скоро след приключването на концертната му обиколка с групата "Холивудски вампири". 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

777 ( преди 7 години )
глупости, жената просто си търси начин за да изкара милиони
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар