IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хърд отново в атака: Деп не изтрезнявал за 15 месеца брак

30 май 2016 13 40

Драмата между двамата продължава

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Драмата между Амбър Хърд и Джони Деп продължава. След като си извади ограничителна заповед, актрисата го обвини, че постоянно е под въздействието на алкохол и наркотици, съобщава TMZ.

По думите ѝ, Деп за 15 месеца брак „почти не е изтрезнявал“. Изключение правил само по време на снимките, когато Холивудската звезда се снимал и му се налагало да бъде във форма.

Освен това Хърд подчерта, че Деп страда от параноя, която доста я плаши. По-рано в съда в Лос Анджелис тя успя да се сдобие с ограничителна заповед срещу съпруга си, на който му бе забранено да се приближава до нея на разстояние по-малко от 100 ярда (90 метра).

На 23 май Хърд подаде молба за развод с Джони Деп. Актрисата изтъкна като причини непреодолими противоречия помежду им. Актрисата предала документите само три дни след смъртта на 83-годишната майка на Деп – Бети Палмър.

Деп и Амбър се ожениха през февруари 2015 г. Преди това Деп бе с френската певица и актриса Ванеса Паради, с която бе 14 години. От живота си с нея има две деца. Затова пък Паради защити бившата си половинка и написа писмо, публикувано в TMZ.

Френската звезда го определя като „чувствителен, обичащ и обичан човек“ и уверява, че през всичките години, в които са били заедно, той не е упражнявал физическо насилие. Първата съпруга на Джони – Лони Ан Алисън също заяви, че Деп никога не ѝ е посягал.

Разводът на Деп с Амбър Хърд естествено смути и дъщеря му Лили Роуз. Тя публикува на страницата си в Instagram детски снимки, на които баща й я държи за ръка като я подписа: „Моят баща е най-прекрасният и любящ човек от всички, които познавам. Той винаги е бил и остава невероятен татко за мен и моя по-малък брат. Всички, които го познават, ще кажат същото“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари