IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хърд с доказателства за побоя на Деп

3 юни 2016 16 00

Публикуваха съобщения между нея и агента на актьора

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

ET Online публикува преписка на актрисата Амбър Хърд, в която се потвърждава обвинението ѝ, че съпругът ѝ Джони Деп я е пребивал и по-рано.

Изданието показа скрийншот на съобщение между актрисата и предполагаем асистент на Деп след като са се скарали през май 2014 г.

Както се вижда от съобщението, помощникът на актьора моли Хърд да прости поведението на своя работодател. От текста се вижда, че актьорът я е ударил ден преди съобщението.

Асистентът уверява актрисата, че съпругът ѝ се разкайва и не помни какво е направил. За случилото се на Деп му напомнил самият помощник и по думите на последния, той се е разплакал, пише Daily Mail.

В отговор на аргумента на асистента, който се казва Стивън Дойтърс, Хърд напомнила, че Деп не за първи път ѝ посяга. Като пример, тя съобщила за подобни неприятни ситуации, случили се докато двойката е била в Токио и Лондон.

„Той е правил това и преди. Всеки път вярвах, че ще се поправи“, написала Хърд.

Дали съобщенията са редактирани или изменени не е известно.

Снимка: ET Online

На 31 май актрисата подаде в полицията на Лос Анджелис заявление за побоите, които са ѝ били нанесени от съпруга ѝ. На 1 юни стана ясно, че тя обвинява и полицейски служители, които се опитали да защитят Деп.

В същото време от полицията съобщават, че Амбър е излъгала затова, че съпругът ѝ е нанесъл побой. TMZ написа, че органите на реда в Лос Анджелис смятат твърденията на актрисата за неверни. Те дори разполагали с надеждни свидетели, които можели да докажат това.

На 28 май съдът забрани на Деп да приближава съпругата си на по-малко разстояние от 90 метра. Амбър Хърд го обвини във физическо насилие и че се намира под постоянно въздействие на алкохола и наркотиците.

Според показанията ѝ, на 21 май актьорът я е ударил с мобилния си телефон. Двойката се ожени през февруари миналата година, като няма предбрачен договор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари