IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рене Зелуегър: Бях намразила звука на собствения си глас

11 юни 2016 08 00

Актрисата позира за корицата на британския Vogue

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Рене Зелуегър изглежда доста по-млада за възрастта си на корицата на новия, юлски брой на списание Vogue, Великобритания.

Холивудската актриса наскоро направи своето завръщане в голямото кино с ролята си в „Bridget Jones' Baby“, като премиерата на филма ще бъде през септември т. г.

47-годишната звезда защитава по-закръглените форми на своята култова героиня Бриджит Джоунс и настоява, че хората предпочитат такъв тип киноперсонажи, защото изглеждат „напълно нормални“.

Рене позира за Модната библия във флорални рокли като е заснета от топфотографа Патрик Демаршелие.

В интервюто Зелуегър споделя: „Качих няколко килограма за филма, като освен това ми сложиха подплънки за гърди и корем, за да изглеждам бременна. Бриджит е напълно нормална жена и аз така и не разбрах никога защо медиите толкова много коментираха теглото ѝ.“

Рене за първи път влиза в образа на мис Джоунс през 2001 г., като между 2010 и 2015-та година тя направи 5-годишна пауза от голямото кино. Сега тя е готова да се върне в светлината на прожекторите.

Обсъждайки причините, заради които си е дала толкова дълга почивка, актрисата обяснява: „Аз бях намразила звука на собствения си глас. Усещах, че е време да се махна за известен период и да си дам възможност малко да порасна.“

През 2014-та година появата на актрисата на червения килим предизвика истинска изненада у фенове и медии, тъй като тя изглеждаше доста променена и почти неузнаваема.

Тогава се появиха спекулациите, че Рене се е подложила на естетически операции и интервенции, които са променили формата и изражението на лицето ѝ. Тя отрече категорично тези твърдения, наричайки ги „глупави“.

Снимка: Vogue

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари