IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Калин Терзийски влиза във „Фермата“? Може би с Елен...

14 юни 2016 14 10

Писателят и актрисата водят преговори с предаването

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Калин Терзийски загрява за риалити шоуто „Фермата“. В момента текат кастингите за новия сезон на продукцията, чийто старт е наесен, съобщава „Монитор“.

Сред звездите, които се очаква да влязат е авторът на „Алкохол“ и „Лудост“ Калин Терзийски, който може да е вътре с Елен Колева. За двамата доста се говори след като писателят напусна съпругата си, за да отиде при новата си изгора, но впоследствие май и те се разделиха.

По замисъла на „Фермата“ те двамата заедно с още 14 българи ще се върнат век назад, за да живеят 3 месеца далеч от пътища и градове, без течаща вода, ток, джиесеми и интернет.

Ще им се наложи да доят крави и прекопават градината, защото единственото им богатство ще е създаденото от собствените им ръце.

На финала победителят ще си тръгне с чек за 100 000 лева. Според запознати Терзийски е на път да приеме офертата да се включи в шоуто. В момента някогашният психиатър от клиниката в Курило няма постоянна работа, а издателство „Сиела“, което от години печаташе творбите му, скъса професионалните си отношения с него. Повод за разпрата стана критика на човека, написал разказите в сборника „Има ли кой да ви обича“ към издателството във Facebook.

„Те не искат да издават новите ми книги, те искат да печелят пари и да бълват бездарни комерсиални плевели. Преди бяха сервилни и мили с мене, преди да ме оплюят медиите, което се случи, защото съм заживял с една от най-красивите българки“, пише Терзийски.

В понеделник издателството разпространи официално изявление на сайта си, в което се посочва, че преустановяват работа с писателя, след като в последните няколко дни „поредица от неприятни телефонни разговори с автора Калин Терзийски преминаха всякакви допустими граници“.

„Неуважението, грубостта, незачитането на труда на другия, обидното държание към човека отсреща, агресията в каквато и да е форма – всичко това е нещо, към което ръководството на „Сиела“ има нулева толерантност“, посочват издателите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари