IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт забрави бързо Калвин, вече се целува с друг

16 юни 2016 12 15

Поп звездата се оказа лудо влюбена в актьора Том Хидълстън

Снимка: The Sun

Снимка: The Sun

Това се казва влюбчива натура! Само преди две седмици Тейлър Суифт се раздели с гаджето си диджей Калвин Харис, с когото беше заедно в продължение на 15 месеца, а вече се държи като влюбена хлапачка с британския актьор Том Хидълстън.

26-годишната Тейлър и 35-годишният Том бяха уловени от папараците да се целуват нежно на идиличен плаж в Роуд Айлънд, в близост до дома на американската поп звезда.

Любовната интрига се заплита още повече покрай слуховете, че Суифт и Хидълстън са си паднали един по друг още в началото на май месец, когато бяха снимани да танцуват заедно на Met Gala в Ню Йорк.

Източници, близки до певицата, казват пред вестник The Sun, че веднага след като е разбрал за раздялата на Тейлър и Калвин, Том е започнал да ѝ изпраща цветя и е направил контакт с нея по телефона.

Хидълстън, който е спряган за следващия Джеймс Бонд, до неотдавна имаше връзка с актрисата Елизабет Олсън.

Снимка: The Sun

Колкото до Тейлър, тя има богат списък от известни ексгаджета като Джейк Гиленхал, Хари Стайлс, Джо Джонас, Джон Майър, Тейлър Лаутнър и др.

Според други източници популярната блондинка е скъсала с шотландския диджей, защото той не е бил готов за брак и деца.

Най-новите информации обаче предполагат, че Калвин е бил в шок, след като е видял видеото с мръсните танци на приятелката си с Том Хидълстън и така и не ѝ е простил публичния флирт.

Тези кадри са от началото на май месец; Том и Тейлър в секси танц; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари