IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на Бранджелина говорят седем езика

17 юни 2016 11 00

Анджи коментира: Това беше моята мечта

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Анджелина Джоли разкри, че децата ѝ учат седем езика, които отговарят на техния мултикултурен произход.

Съпругата на Брад Пит заяви, че 6-те ѝ деца – Шайло (10), близнаците Вивиан и Нокс (7), Мадокс (14), Пакс (12) и Захара (11) вече говорят свободно няколко езика.

41-годишната холивудска звезда сподели в радиоинтервю, че винаги е мечтаела да създаде семейство като дъга и сега, когато този факт е реалност, тя е много-много щастлива.

„Шайло учи езика на Камбоджа, Пакс се е фокусирал върху виетнамския, Мад е решил, че иска да знае немски и руски, Захара вече говори френски, Вивиан учи арабски, а Нокс иска да знае езика на глухонемите“.

Джоли добавя: „Децата ми се интересуват от другите култури, което много ме радва.“

Носителката на „Оскар“ споделя също, че не може отсега да прецени дали някое от децата ѝ с Пит ще тръгне по техните стъпки в Холивуд, въпреки че всички те вече разбират много от процеса на снимане на филми.

Актрисата говори разпалено пред Радио 4 и за работата си като специален пратеник на ООН. Тя каза, че е научила децата си да уважават хората, които са били принудени да избягат от родината си. Тя заяви, че всяко едно от децата ѝ има приятелче – бежанец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари