IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нелепа смърт в Холивуд: Актьор се прегази с джипа си

20 юни 2016 09 05

Антон Йелчин от „Стар Трек“ почина на 27 години

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Поредната ужасна холивудска новина – Антон Йелчин е починал на 27 години след нелеп инцидент пред дома му. Актьорът от „Стар Трек“ е издъхнал пред къщата си в Сан Фернандо, Калифорния, вчера сутринта (неделя, 19 юни) след като се е прегазил сам с колата си – джип.

Според полицията той е изскочил за малко от колата си, която е била с включен мотор и е била на алеята пред къщата му, но тя тръгнала на заден и го затиснала към тухлената пощенска кутия, която е прикрепена към портата на дома му, пише сайтът TMZ.

Йелчин, който е роден в Санкт Петербург, е познат и от филмите „Alpha Dog“, „Пропадане в мрака“, „Терминатор: Спасение“, „Луди от любов“ и др. Родителите на Антон са руски евреи, които емигрират в САЩ, когато той е едва на 6 месеца.

Полицаите са категорични, че става въпрос за инцидент, а не за убийство. Всички колеги на Антон от „Стар Трек“ – Крис Пайн, Зое Салдана, Саймън Пег и др. са изказали съболезнованията си към семейството на Йелчин.


Снимка: outnow.ch

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари