IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иги Азалия: Вместо сватба – брадва

20 юни 2016 13 10

Рапърката развали годежа с баскетболиста Ник Йънг

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Австралийската рапърка Иги Азалия е развалила годежа си с баскетболната звезда от САЩ Ник Йънг, съобщи Контактмюзик.

26-годишната Азалия лично е потвърдила новината със съобщение в Instagram.

„За нещастие, въпреки че обичам Ник и се опитах да възвърна доверието си в него, през последните няколко седмици стана ясно, че нещата не се получават. Желая му всичко най-добро. Не е лесно да се разделиш с човек, с когото си планирал цялото си бъдеще. Бъдещето обаче може да бъде пренаписано. От днес моето е празна страница“, пише изпълнителката на хита „Fancy“.

Баскетболистът на „Лос Анджелис Лейкърс“ Ник Йънг по-късно също е потвърдил раздялата, публикувайки в Twitter лаконичното послание „Необвързан“.

Иги Азалия и Ник Йънг се разделят три месеца след като в интернет беше разпространен видеозапис, в който баскетболистът, без да знае, че го снимат, споделя със свой съотборник, че е изневерил на годеницата си.

Скоро след появата на записа Иги Азалия заяви, че въпреки скандала с Ник Йънг все още са заедно.

Връзката на Азалия и Йънг започна през октомври 2013 г. През юни миналата година двойката оповести годежа си и намерението си за сватба през 2016 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари