IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво хареса Тейлър Суифт в новото си гадже?

21 юни 2016 09 00

Том Хидълстън позира по бельо за нова фотосесия

Снимка: W

Снимка: W

Тейлър Суифт определено успява да си хване за гадже най-актуалния мъж към всеки един момент.

Когато Джо Джонас от „Джонас Брадърс“ беше суперзвезда – тя беше с него, когато Джейк Гилехал беше на върха на славата си, тя излизаше с него, когато сагата „Здрач“ и Тейлър Лаутнър бяха хит – тя беше негово гадже, когато Хари Стайлс от One Direction се превърна в секссимвол, тя се насочи към него, миналата година пък взе да излиза с най-актуалния и богат диджей в света – Калвин Харис.

От няколко седмици Суифт се е насочила към друг много актуален към момента мъж, а именно към Том Хидълстън.

Според доста източници красивият британски актьор ще бъде избран за следващия Джеймс Бонд, след като Даниел Крейг се умори от ролята на Агент 007.

35-годишният Том и 26-годишната Тейлър бяха уловени от папараците да се целуват и прегръщат на плажа в Роуд Айлънд миналия уикенд, а по-късно той потвърди, че излиза с американската попзвезда.

Заради увлечението си по него знаменитата блондинка скъса с шотландеца Калвин Харис, който остана дълбоко огорчен от ситуацията.

Естествено в момента всички списания се натискат да снимат хубавеца Том в горещи, разсъблечени фотосесии, а първото което успя да го реализира е изданието W.

Интересното в случая е, че Том казва в интервюто, че може би няма да се справи с ролята на шпионин, защото покрай отношенията му с Тейлър, вече всички хора знаят кой е той.

Журналистите обаче, подозират че връзката му с певицата е умен ход от негова страна именно, за да може да се договори за по-голям хонорар, за да влезе в костюма на Бонд.

Вижте снимките на Том в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Спиру ( преди 7 години )
Лелеее, тая Тейлър колко чепове е потрошила напоследък не е истина!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар